Despre Noi

Loc de joaca

Petreceri si evenimente pentru copii

 

Party Kids Zone – Un loc de joaca aproape de tine 

Party Kids Zone este- O pata de culoare, un loc amenajat cu dragoste si grija, unde copiii se pot juca intr-un mediu sigur si curat , cu jucarii potrivite fiecarei varste, sub atenta noastra indrumare.

Spatiul prieteniei – aici copiii se pot juca, pot socializa si pot invata lucruri noi, participand la evenimente diverse . 

O locatie gandita pentru copii cu varsta intre 1 an si 11 ani, spatiul fiind impartit in doua zone OMIDUTA si FLUTURAS, unde copiii vor regasi jucarii si jocuri specifice varstei.

Parents Relxing Un moment de relaxare pentru parinti. In timp ce copilul tau se joaca, socializeaza cu alti copii, danseaza sau participa la activitati diverse, tu poti savura un ceai relaxant sau o cafea revigoranta, poti sa-ti verifici emailul sau sa navighezi pe internet (Internet Wireless GRATUIT)

Distractie, cantec si dans. Sistemul de KARAOKE LIVE, playlist in tendinte, jocuri de lumini ,lasere si masina de facut baloane si fum  completeaza decorul si pot fi solicitate la evenimente. Adaptabil cerintelor parintilor si dorintelor copiilor. Consola WII cu jocurile WII Play,  poate fi folosita la cererea voastra, fara a implica tarife suplimentare.Pentru ca iubim zambetele, caldura, muzica si jocurile copilariei, va asteptam zilnic, intre orele 12:00-19:00 la Party Kids Zone

 

 Ziua copilului tau este unica! Ca sa devina o zi de neuitat, iti recomandam unul dintre cele 3 Pachete Party Kids Zone , special create in functie de bugetul tau si de dorintele copilului.Acceseaza sectiunea CALENDAR pentru a vedea disponibilitatea spatiului de joaca (tinand seama de faptul ca in timpul petrecerilor private spatial este rezervat in exclusivitate) sau evenimentele tematice care urmeaza sa se desfasoare in perioada curenta.

© 2020 by Party Kids Zone S.R.L | Toate Drepturile Rezervate

Contact

0757.983.819 Catalin

0742.874.091 Florina 

Locatie : Str.Cetatii Nr.44

E-mail: office@partykidszone.ro

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now