REGULAMENT DESFĂŞURARE ACTIVITĂŢI

                                      „CLUBUL DE VACANŢĂ”

 

1.Nu este permisă participarea copiilor cu simptome de boli contagioase;

2.Alimentele de orice fel, inclusiv guma de mestecat, sunt interzise în sălile de activităţi;

3.Achitarea tarifului săptămânal s-au lunar se face în prima zi din săptămână sau la sosire pentru participarea zilnică în cadrul Clubului;

4.La achitarea tarifului lunar pentru 4 săptămâni consecutive, beneficiaţi de o reducere de 10%  (Discount valabil pana pe data 01.09.2020) 

5.Cursurile de limbă străină se desfăşoară dacă sunt înscrişi cel puţin 6 copii. 

6.Nu răspundem pentru jucăriile de acasă dacă se strică sau se pierd;

Copiii vor avea papuci de schimb şi sticlă cu apă personală;

7.Dacă consideraţi necesar, puteţi să aduceţi copiilor haine de schimb.

8.Începând de săptămâna viitoare, înscrierile se vor face pe site-ul nostru, partykidszone.ro  (dacă doriți să continuați să implicați copilul în activitățile de vară.

9..Pentru siguranța tuturor copiilor și pentru a respecta normele de igienă impuse, acceptăm copiii cu vârste între 5-12 ani.

10.În fiecare zi, la intrarea în unitatea noastră le vom lua temperatura copiilor, iar părinții nu vor pleca până nu ne asigurăm că sunt în regulă.

11.La orice semn de tuse, febră sau alte semne de îmbolnăvire/răceală identificate pe parcursul zilei, vom izola copilul, în așteptarea părintelui pentru a-l lua acasă.

12.Transportul dus-întors la locația noastră este responsabilitatea părintelui. Dacă nu dispuneți de vehicul personal, vă putem sugera soluții. Pentru detalii, vă rugăm să ne scrieți în privat.

13.Nu se aduc/ nu se iau copii la/din unitatea noastră fără a fi notat de către un membru al echipei PKZ.

14.Accesul părinților la locația noastră se face strict până la poartă, urmând ca un membru al echipei să preia copilul/să-l predea.

15.Este obligatoriu ca rucsăcelul fiecărui copil să conțină următoarele: sticluță CU apă, cu numele complet scris (cu marker sau pe un sticker), șepcuță de soare, încălțăminte curată și dezinfectată zilnic pentru interior. Nu se permit stocarea încălțămintei/îmbrăcămintei în vestiarul nostru, de aceea vă rugăm să verificați zilnic rucsăcelul. Ne rezervăm dreptul de a nu primi copilul în unitatea noastră fără rucsăcel și cele cerute în conținutul lui. Alte obiecte personale (jucării etc.) sunt interzise în incinta nostra.

16.Numărul maxim de copii acceptat este de 20 copii. Un coleg se va ocupa de o grupă de 10-12 copii maxim. La înscrieri, principiul este “primul venit, primul servit” + îndeplinirea criteriilor de participare.

 

 

Cu mulţumiri,

Colectivul Party Kids Zone

1

© 2020 by Party Kids Zone S.R.L | Toate Drepturile Rezervate

Contact

0757.983.819 Catalin

0742.874.091 Florina 

Locatie : Str.Cetatii Nr.44

E-mail: office@partykidszone.ro

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now